نوبت دهی اعتماد پرداز

 

 

 

 تغذیه و کرونا

 

 ملاحظات تغذیه ای برای ارتقای سیستم ایمنی علاوه بر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی 

 

1.       خواب کافی داشته باشید

2.       روغن های جامد استفاده نکنید و از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید

3.       روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیذه آن را مصرف کنید.

4.       از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده  نمایید

5.       از جوانه های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید

6.       از بین انواع مغزهای گیاهی، گردو داخل پوسته چوبی بهترین گزینه است که در طول روز مصرف کنید

7.       حتما روزانه یک عدد پیاز خام بنفش استفاده کنید

8.       از کنسرو استفاده نکنید. و سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

9.       حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس با لوبیا استفاده کنید مصرف پروتئین در این روزها اهمیت دارد.

10.   روزانه حتما از یک انار قرمز و پرتقال های تو سرخ استفاده کنید

11.   مصرف خانواده کلم و کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید و از میوه در میان وعده ها استفاده شود. 

12.    مصرف کافی مایعات و نوشیدنی های طبیعی مانند چای سبز فراموش نشود

13.   از فراورده های پروبیوتیکی و از مکمل های آن استفاده کنید.

14.   شکلات تلخ بخورید و گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

15.   از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید و مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

16.   حتما ویتامین دی و آهن خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتما درمان کنید.

17.   از مصرف غذاهایی که کامل نپخته مانند تخم مرغ عسلی خودداری گردد.

18.   از غذاهای بیرون بر رستوران استفاده نکنید.

19.   از مصرف غذا و مایعات در مکان های نا مطمئن خودداری گردد.

این توصیه ها در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار مهمتر می باشد.

 

 

برای دریافت نرم افزار رژیم درمانی کلیک کنید.

 

خواص تغذیه ای چای سبز

چای، پس از آب، دومین نوشیدنی پرطرفدار و پرمصرف در کشور ما و برخی دیگر از کشورهای دنیاست. بررسی ها نشان داده است نوشیدن چای به ویژه چای سبز فواید زیادی برای سلامت دارد .

 

 

تغذیه درمانی در کم خونی

کم خونی یا آنمی  به معنی کمبود تعداد گویچه‌های قرمز خون است. کم خونی دارای انواع مختلف است که می‌تواند به علت عدم سنتز هموگلوبین، کمبود آهن در ساختار هموگلوبین، دفع بسیار سریع یا تولید بسیار آهسته گلبولهای قرمز باشد.

 

 

 

تغذیه و رژیم درمانی

پوکی استخوان یااستئوپوروز حالتی است که در آن استخوان شکننده شده و احتمال شکستگی با ضربات کوچک افزایش می یابد، پوکی استخوان عارضه ای است که با بالا رفتن سن به وجود می آید ، درنتیجه از استحکام بافت واملاح استخوانی کم شده و از مقاومت آن کاسته می شود . استخوان انسان در دوران کودکی از خاصیت ارتجاعی برخوردار است و تحمل فشار زیاد را دارد و به تدریج سفت و محکم می شود ، این مسئله در سن 9 سالگی به اوج خود می رسد ، بین سن 9 تا 53 سالگی استحکام استخوان ها به همان قوت باقی می ماند. به همین دلیل ضربات شدید ،مثل تصادفات می تواند منجر به شکستگی استخوان شود. اما از این سن به بعد ، به تدریج و با سرعتی کم ، از تراکم استخوان ها کم شده و با بالارفتن سن ، پوک می شوند. در زنان، بعد از سن یائسگی به علت توقف ترشح هورمون های زنانه و نقش مهم این هورمون ها در استحکام استخوان ها ، شیوع پوکی استخوان زیادتر می شود.

تغذیه درمانی در بیماران سرطانی

در اولین مرحله ای که سرطان شما تشخیص داده می شود پزشک شما در مورد طرح درمانی تان با شما صحبت می کند این روش های درمانی شامل جراحی، رادیوتراپی،شیمی درمانی،هورمون درمانی و دیگر درمان های ترکیبی می باشد.در تمام این روشهای درمانی سرطان سلولها کشته می شوند،حتی سلولهای سالم شما هم آسیب می بیند به همین دلیل عوارض درمان سرطان بروز می کند.

 

 

 

تغذیه و رژیم درمانی

یکی از فعالیت های مهم کبد، ذخیره سازی و سوخت و ساز چربی ها در بدن است. کبد طبیعی حاوی حدود5 گرم چربی در 100گرم وزن خود می باشد. هر گاه مقدار چربی بیش از 5 درصد وزن آن افزایش یابد به این حالت کبد چرب گفته می شود. کبد چرب، بیماری شایعی در جامعه است و در نتیجه بسیاری از بیماری ها و یا حالت های تغذیه ای در بدن ایجاد می شود. انباشته شدن چربی در سلول های کبدی می تواند به التهاب این سلول ها منجر شود.کبد نقش مهمی در سوخت و ساز و شکستن چربی ها در بدن دارد. در صورت بروز اختلال در آن، چربی در کبد رسوب کرده وموجب بروز کبد چرب می شود.

 

زیر مجموعه ها