نوبت دهی اعتماد پرداز

چرا کبد ما چرب می شود؟

بطور کلی دو نوع کبد چرب داریم:

1-کبد چرب غیر الکلی

2- کبد چرب الکلی

*کبد چرب غیر الکلی:

کبد چرب غیر الکلی زمانی ایجاد می شود که کبد در متابولیزه کردن چربی ها دچار اختلال شود. در این صورت چربی ها در سلول های کبدی تجمع پیدا می کنند و زمانی که بیش از 10 درصد کبد را چربی فرا بگیرد، کبد چرب غیر الکلی برای فرد تشخیص داده می شود ،معمولا علامت ندارد فقط در بعضی موارد آنزیم های کبدی در آزمایش بالا می رود.

*کبد چرب الکلی:

کبد چرب الکلی ناشی از مصرف طولانی مدت الکل می باشد وجنسیت  ونژاد در این مساله دخیل هستند.

علائم به وجود آمدن کبد چرب

1- بالا رفتن وزن

2- عدم تحمل غذاهای چرب و ادویه دار

3- سوء هاضمه

4- تورم یا درد شدید شکم

5- سردرد تکرار شونده

6- یبوست مزمن

7- مشکلات پوستی

روش های پیشگیری از ایجاد کبد چرب :

1- اجتناب از مصرف مشروبات الکلی

2- از مصرف زیاد از حد ویتامین های محلول در چربی ( A,D,E,K ) پیشگیری شود .

3- پیشگیری از مصرف غذاهای چرب

4- کنترل وزن

5- ورزش به طور منظم ( 2 تا 3 روز در هفته )

6- به حداقل رساندن استفاده از فست فودها

7- از خوردن غذاهای خیلی شیرین و خیلی شور پرهیز شود .

8- خوردن غذاهای پر فیبر

نکات مهم در تغذیه کبد چرب :

1- استفاده از آب سبزیجات

2- مصرف محدود مواد نشاسته ای

3- اجتناب از مصرف نوشابه

4- نوشیدن 2 تا 8 لیتر  آب در روز

مواد غذایی مفید برای کبد چرب :

1 ) مواد غذایی که سم زدایی و تصفیه کبد را افزایش می دهند .

2 ) مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان    

* شاتره

*کاسنی

* سیر و پیاز

* انواع کلم

* آب لیمو ترش تازه

* چغندر

* میوه های غنی از آنتی اکسیدان( آلو ، کشمش ، زغال اخته و . . .

* سیب

* آرتیشو

* عسل

* آلبالو

 

نرم افزار رژیم درمانی هایپر دایت