نوبت دهی اعتماد پرداز

 

 

 

 تغذیه و کرونا

 

 ملاحظات تغذیه ای برای ارتقای سیستم ایمنی علاوه بر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی 

 

1.       خواب کافی داشته باشید

2.       روغن های جامد استفاده نکنید و از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید

3.       روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیذه آن را مصرف کنید.

4.       از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده  نمایید

5.       از جوانه های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید

6.       از بین انواع مغزهای گیاهی، گردو داخل پوسته چوبی بهترین گزینه است که در طول روز مصرف کنید

7.       حتما روزانه یک عدد پیاز خام بنفش استفاده کنید

8.       از کنسرو استفاده نکنید. و سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

9.       حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس با لوبیا استفاده کنید مصرف پروتئین در این روزها اهمیت دارد.

10.   روزانه حتما از یک انار قرمز و پرتقال های تو سرخ استفاده کنید

11.   مصرف خانواده کلم و کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید و از میوه در میان وعده ها استفاده شود. 

12.    مصرف کافی مایعات و نوشیدنی های طبیعی مانند چای سبز فراموش نشود

13.   از فراورده های پروبیوتیکی و از مکمل های آن استفاده کنید.

14.   شکلات تلخ بخورید و گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

15.   از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید و مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

16.   حتما ویتامین دی و آهن خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتما درمان کنید.

17.   از مصرف غذاهایی که کامل نپخته مانند تخم مرغ عسلی خودداری گردد.

18.   از غذاهای بیرون بر رستوران استفاده نکنید.

19.   از مصرف غذا و مایعات در مکان های نا مطمئن خودداری گردد.

این توصیه ها در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار مهمتر می باشد.

 

 

برای دریافت نرم افزار رژیم درمانی کلیک کنید.

 

عدم تحمل لاکتوز

 

عدم تحمل لاكتوز يك ناتواني در هيدروليز قند شير (لاكتوز) محسوب مي­شود كه عمدتاً در اثر كمبود آنزيم لاكتاز اتفاق مي­افتد. عدم تحمل لاكتوز تحت تأثير سن و عوامل ژنتيكي مي باشد و با افزایش سن افزایش می­یابد.در صورت فقدان یا کاهش فعالیت این آنزیم، لاکتوز موجود در شیر بصورت دست  نخورده وارد روده بزرگ شده و در آنجا تحت تاثیرمیکروارگانیسم های روده ای،تولید گاز نموده که سبب شکم درد،نفخ وگاهی اسهال و تهوع می گردد این عارضه را عدم تحمل لاکتوز می نامند.

تغذیه و رژیم درمانی دوران قاعدگی

بدون شک شما ھم در دوره ی پریودی احساسات متفاوتی مانند خستگی، افسردگی، تحریک پذیری روحی، اضطراب وحتی نفخ و حالت پف کردگی را تجربه می کنید. تمام این علائم به دلیل تغییرات ھورمونی در بدن طبیعی ھستند.خوشبختانه می توان با ایجاد تغییرات کوچک در تغذیه، احساسات و حالات منفی این دوره را کنترل کرد.برای ھمین علاوه بر افزایش مصرف برخی از مواد غذایی مانند میوه و سبزیجات، غلات کامل، مواد غذایی سرشار از کلسیم و غیره، باید از مصرف برخی دیگر از خوراکیھا و نوشیدنیھا بپرھیزید

رژیم غذایی در ایام نوروز

برنامه غذایی ویژه عید نوروز :

همیشه تعطیلات همراه با جشن و دید و بازدید ، ناخودآگاه  با ناپرهیزی غذایی  همراه است و اگر این ایام طولانی باشد ، باعث چند کیلو اضافه وزن می شود . البته ناپرهیزی غذایی و احیانا کم توجهی به مصرف بموقع دارو برای افراد بیمار مانند بیماران دیابتیک و یا چربی خون بالا ، فشار خون و ....   ، علاوه بر افزایش وزن ، می تواند تهدید کننده سلامتی هم باشد و لذا توجه خاص به تغذیه این ایام را می طلبد .

 

 

توصیه تغذیه ای بیماران دیابتی

ارتباط مصرف الکل و بیماری دیابت هنوز بخوبی مشخص نشده است در برخی از مطالعات مصرف الکل را بعنوان عامل بهبود دهندۀ حساسیت به انسولین معرفی می‌کنند و در برخی دیگر عامل افزایندۀ مقاومت به انسولین. اما مصرف دراز مدت الکل باعث افزایش خطر ابتلأ به دیابت نوع 2 می‌شود.

 

رژیم غذایی برای افزایش متابولیسم بدن

متابولیسم یا "سوخت و ساز" بدن در بعضی افراد به طور ژنتیکی بالاست (این افراد هر چقدر هم غذا بخورند، چاق نمی شوند) و در بعضی پایین است (این افراد با خوردن کمترین غذا چاق شده و به آسانی لاغر نمی شوند) و در بعضی افراد معمولی است.

 

 

زیر مجموعه ها