نوبت دهی اعتماد پرداز

 

 

 

 تغذیه و کرونا

 

 ملاحظات تغذیه ای برای ارتقای سیستم ایمنی علاوه بر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی 

 

1.       خواب کافی داشته باشید

2.       روغن های جامد استفاده نکنید و از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید

3.       روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیذه آن را مصرف کنید.

4.       از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده  نمایید

5.       از جوانه های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید

6.       از بین انواع مغزهای گیاهی، گردو داخل پوسته چوبی بهترین گزینه است که در طول روز مصرف کنید

7.       حتما روزانه یک عدد پیاز خام بنفش استفاده کنید

8.       از کنسرو استفاده نکنید. و سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

9.       حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس با لوبیا استفاده کنید مصرف پروتئین در این روزها اهمیت دارد.

10.   روزانه حتما از یک انار قرمز و پرتقال های تو سرخ استفاده کنید

11.   مصرف خانواده کلم و کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید و از میوه در میان وعده ها استفاده شود. 

12.    مصرف کافی مایعات و نوشیدنی های طبیعی مانند چای سبز فراموش نشود

13.   از فراورده های پروبیوتیکی و از مکمل های آن استفاده کنید.

14.   شکلات تلخ بخورید و گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

15.   از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید و مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

16.   حتما ویتامین دی و آهن خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتما درمان کنید.

17.   از مصرف غذاهایی که کامل نپخته مانند تخم مرغ عسلی خودداری گردد.

18.   از غذاهای بیرون بر رستوران استفاده نکنید.

19.   از مصرف غذا و مایعات در مکان های نا مطمئن خودداری گردد.

این توصیه ها در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار مهمتر می باشد.

 

 

برای دریافت نرم افزار رژیم درمانی کلیک کنید.

 

تغذیه تکمیلی شیرخواران

تغذيه انحصاري با شيرمادر در 6 ماه اول زندگي براي رشد و تكامل از اهميت ويژه اي برخوردار است. در اين زمان تغذيه شيرخوار منحصراً با شيرمادر بوده و كودك نيازي به استفاده از هيچگونه ماده غذايي و حتي آب ندارد و تنها شير مادر، آغوش مادر، استفاده از آفتاب، قطره A ، D وواكسيناسيون از ضروريات و تأمين كننده كليه نيازهاي غذايي، جسمي، رواني و عاطفي است.

 

تغذیه در آلزایمر

آلزايمر نوعي زوال عقلي تدريجي است .در اين بيماري حفره هايي در بافت مغز ايجاد مي شود كه نشانه هايي ماننداختلال در درك و بيان مطلب،از دست دادن حافظه،حواس پرتي، نشناختن اشياء و ناتواني در انجام كارهاي ظريف وساده را بوجود مي آورد.

 

تغذیه در کنکوری ها

سال کنکور برای بسیاری از افرد دوره ی بسیار حساس و مهمی است. در این زمان افراد بیشتر از هر زمانی درس می خوانند و این موضوع نیاز مند به داشتن انرژی کافی است. در این مطلب مواد غذایی که برای افراد کنکوری مفید است را به شما معرفی می کنیم.

تغذیه سالمندان

 

تغذیه مناسب یکی از نکات ضروری برای داشتن زندگی سالم و بانشاط است در دوران سالمندی لازم است از تمامی گروه های غذایی به مقدار توصیه شده استفاده شود.

تغذیه در چربی خون

چربی ها پس ازآب و پروتئین سومین ماده تشکیل دهنده بدن انسان می باشند که مهمترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می شوند. چربی های موجود در خون را به دو گروه تری گلیسیرید و کلسترول تقسیم می کنند.منظور از افزایش چربی خون ،بالارفتن مقدار تری گلیسیرید یا کلسترول از مقدار طبیعی آنها در خون استدر اثر مصرف مواد غذایی،بیش از میزان مورد نیاز یا هنگام بروز اختلال در سوخت وساز چربی،میزان این مواد درخون افزایش می یابد.

زیر مجموعه ها